Het namiddagprogramma wordt bevolkt met vrijwilligers: muzikanten en groepen die gratis en voor niks de verre reis naar de verste uithoek van 't Waasland willen maken en even onbetaald het beste van hun muzikale zelf willen geven.

Het avondprogramma omvat één Engelse dame met gitaar en één Amerikaanse sirene met experimenten, ons aangeboden door 't Ey. 't Ey levert ons dit jaar niet alleen de infrastructuur, niet alleen tappen en serveren ze de broodnodige drank, niet alleen doen ze (Pieter en/of Dirk) het geluid, ze betalen ook nog eens onze top of the bill. Driewerf hoera en duizendmaal bedankt, welgemeend en zonder voorbehoud. En nu de muziekliefhebbers nog en de volgelingen van de bio-landbouwsekte, de natuur- en gezondheidsfreaks die ook eens van muziek willen genieten omwille van het goede doel en de gewone sympathieke sympathisanten die hun duiten graag aan iets zinnigs besteden dat ook nog eens gewoonweg gezellig is.

Wat honger en dorst betreft: van 14:00 tot 19:00 uur zijn er verse pannenkoeken te verkrijgen, op borden geserveerd met suiker of andere zoetigheid of met stapels om mee te nemen. De opbrengst hiervan is volledig voor VZW Land-in-zicht. 's Avonds zijn er broodjes te krijgen, aan de bar en aan de inkom. De drank wordt u aangereikt door de zwoegers van 't Ey en hiervan strijkt dit sympathieke kunstencentrum de winst op. Maar 't is hen gegund en laat je dan ook niet weerhouden je vol te gieten, de toiletten zijn immers om de hoek en zeer proper.